Treaba cu protejatu`

u vreau sa vorbesc despre protejarea sexuala…deci nu va bucurati prea tare. Vreau putin sa vorbesc de astia ce dau sfaturi in legatura cu “Cum sa ne protejam calculatorul”. Wtf!? Cica is specialisti…desi eu personal nu ii cred specialisti. Daca ti se invart putin rotitele alea poti avea grija de calculatorul tau si fara sfaturile lor lungite. Zic lungite pentru ca o idee simpla ei o scriu in 5 propozitii. Sa nu dai de virusi, sa nu iti pierzi parola, etc, sunt lucruri banale.

Eu personal nu folosesc antivirus de cativa ani buni, si nu am avut probleme cu virusii niciodata. De ce!? Pentru ca am avut grija unde sa intru. Am avut grija sa nu dau click pe orice tampenie de banner, si am avut grija sa nu scot orice magarie de pe net. Nu zic ca n-am virusi…ca de mi-as instala un antivirus pe calculator/laptop ar zice ca is plin de ei. Dar is deastia inocenti. Mie imi plac astia…ii tin acolo ca pe niste animale de casa. Nu ma incurca.

Si la urma urmei…hai ca un format c: odata la jumate de an nu mi-ar fi greu sa fac…Si sincer, mai bine asa decat sa ma enervez zilnic ca trebe sa stau dupa antivirus pana isi face el update. Daca iti merge netul mai rau in ziua aia…ii si mai enervant, si iti vine sa-ti bagi “tastatura” in el antivirus, ca pe langa asta iti si mananca cam multe resurse. Deci ce tot atata tam-tam cu specialistii astia ce dau sfaturi cu protectia calculatorului si a intimitatii? Fara ei nu putem, sau ce?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *