Scarba

Ba, sunt scarbit de orasul asta! Nu stiu cum e la voi, dar la mine e chiar naspa.

Pornind de la transportul in comun, pana la oamenii de aici. Nu vreau sa creez o imagine gresita despre Pitesti, dar ma dispera. Sunt plin de rahat pe baschetii mei, din cauza cainilor care hoinaresc prin toate cartierele.

Ale dracu javre, nu mai au unde sa faca decat pe trotuar. Si daca nu gasesti pe trotuar niciun hândel, sigur ai sa gasesti o rabla parcata acolo, pe care trebuie sa o ocolesti.

Ma enerveaza ca nu aveam locuri de parcare. Fiecare parcheaza pe unde il taie capul. Politia nu face absolut nimic. Apoi avem niste piete de tot cacatul, pline de rromi, pline de cocalari, piete in care dezvolta cultura manelista. Inca se mai vand casete cu manele. Jur ca m-am uitat si de alte casete cu muzica si nu am vazut decat manele.

Ma enerveaza strazile. Un asfalt vechi care iti rupe masina in doua. Apoi mai avem niste semafoare cu cronometru, care nu sunt deloc puse cum trebuie. Stai la unul la rosu, apoi ajungi la al doilea si stai si acolo, cu toate ca distanta intre ele este de 200 de metri. (ma refer la semafoarele de la muzeu si de la posta, pentru pitesteni).

Padurea Trivale, care e plina gunoaie. “Ocrotiti natura” 😐

Sunt multe motive pentru care as pleca din Pitesti, dar nu cred ca mai e cazul sa le spun.

Mai bucurestenilor, la voi e ca la mine? Sau la voi e viata ❓ Ca doar aveti capitala europeana…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *