Sa nu te plictisesti

Ce poti sa faci vara intr-un oras aglomerat si sufocat de miile de masini? Adevarul e ca vara e plictiseala mare in oras, multi pleaca de prin zona.

Daca ai internet ai o scapare… Mai vorbesti cu prietenii, asculti o muzica, mai te joci ceva. Sau poti alege sa te duci la bazin, unde apa e statuta, plina de pisat si de mizeriile de pe unii tigani. Te proti alege cu piciorul taiat de cioburile din nisip sau fara telefon, papuci, prosop…

In Pitesti nu gasesti locuri unde poti sa te distrezi. Pur si simplu nu ai unde!
Mai e o varianta: poti sa iei aspiratorul si o carpa si sa faci curat prin casa. Te poti distra cand iti intra un fir de praf pe nas si nu te mai poti opri din stranutat, te poti distra cand un gunoi de pe covor nu vrea sa intre in aspirator.
E bine ca azi nu mai e asa de cald, dar bicicleta mea tot o sa moara! Nu mai am cu cine sa ies afara si singur nu prea merge ca sunt cocalari si nu ma risc.

Cocalarii reprezinta un pericol la mine in cartier! Nu prea te poti intelege cu ei, adica e imposibil cand vorbesc in tiganeasca. Mai fac si astia pe la tv niste campanii tampite, sa respectam tiganii, sa ne respectam minoritatile. HUH? Nu merita, daca era dupa mine eu ii omoram pe toti care fura si care deranjeaza lumea.

In momentul de fata doar astea sunt variantele din oras, clubul nu prea se pune la mine ca nu prea frecventez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *