Review platit sau cumparare continut?

Ca sa pricepeti toti…
Review platit
Sa zicem ca X are blogul x-blog.ro, iar Y are Y-blog.ro. X ar dori sa-si promoveze blog-ul, sa aiba un vizitator in plus. Nu stie cum, si ce face? Il plateste pe Y sa scrie un review despre blog-ul lui pe y-blog.ro. E simplu si sigur.

Cumparare continut
X ii da bani la Y, ca Y sa-i scrie la X pe blog continut de calitate, asta urmand sa atraga vizitatori. Nu e sigur…si e cam scump.

Vad tot mai des cum unii pun botul la asa zisele servicii de content writing. In general, cei care ofera acest serviciu scriu 99% corect gramatical, si atat! Putina lume intelege ca un continut bun nu inseamna neaparat ca textul sa fie scris corect gramatical. Nu tine de corectitudine si acum arata textul in pagina. Continutul bun e cel care ofera informatia buna. Degeaba dai 5 euro pe un articol scris de altcineva sa ajunga la tine pe blog el fiind scris 100% corect, dar nu iti aduce vizitatori. E logic.

 

Mai bine dai 10 euro la un blogger care face greseli, are vizitatori, dar asa scrie textul incat oricarei persoane i-ar face placere sa il citeasca. Acuma nu spun sa dai bani pe un articol scris doar cu tz, sh, :-), :-*,:-X,kk,eu q X, s.a.m.d. Dar totusi…decat sa dati bani pe un articol scris corect gramatical care va aduce 5 vizite/saptamana din cautari google, mai bine dati 20-30 de euro pentru un review platit la un blogger cu multi vizitatori si stiti o treaba. Daca nu asa, va intelegeti cu el si sa puna pe anumite cuvinte cheie un trackback spre voi si tot iesiti mai bine.
Atat de naiva o ajuns lumea chiar si pe internet dupa atatia ani…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *