Protest fara rost

Bun! Stie toata lumea de treaba cu protestul cu combustibilul. Da…cei care au inceput protestul au facut ceva misto. Au platit doar cu monede. Da…asta se poate considera un protest. Dai de lucru angajatilor.

Acuma tot vad…cum toata lumea da vorba in tara sa nu mai mearga lumea intre orele X si Y sa alimenteze pentru nu a mai baga bani in buzunarele “miliardarilor”. HA!? Ca faci un plin azi si maine nu il faci, iar in rest tu alimentai jumate de rezervor pe zi…care-i protestul? Ca nu pricep. Care-i logica??? Adica tu nu alimentezi azi jumate de rezervor…da alimentezi maine cu un plin.

Care-i logica? Am criticat pe cineva in legatura cu modul asta de a protesta si m-a intrebat “si ce propui? ei macar incearca sa faca ceva…”. HA!? Pai aveti impresia ca pe un om care are o benzinarie il goliti la buzunar daca nu alimentati azi si alimentati maine? Eu stiu ca lumea in general e proasta pentru ca am lucrat cu lumea, dar mai dao dracu!!! Nu imi pasa de acest protest din simplul motiv ca nu am masina, si nici daca as avea nu as protesta ASA.

Sfat pentru cei care vor sa protesteze in modul asta: Daca “atacati” benzinariile cu oua sau rosii, sunteti mai castigati ca si protestatari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *