Problemele care ajung pe net

De la o vreme am observat ca tot mai multi copcii daca au o buba…isi trag un user pe vreun forum si cer sfaturi. O ajuns nemernicii astia sa nu fie in stare sa-si rezolve vreo problema singuri? Sau doar se plang? Care-i dintre astea doua? Ce ma enerveaza pe mine e ca nu sunt probleme majore…ci deastea…penale! Cum dracu sa scrii asta pe un forum:

“buna tuturor.am apelat la acest site pentru ca nu stiu ce sa cred.
intr-o seara a venit la mine un amic(facem parte din aceeasi gasca si ne cunoastem de la gradi) si ne-am uitat la un film.in timpul filmului ma tine de mana si ma prinde de mijloc .dupa ce se termina filmul ma intreaba daca am mai avut pe cineva inaintea lui .ce sa cred despre asta: ca ma place sau ca a fost doar o chestie de moment?
voi ce credeti?”.

Dupa mintea mea bolnava i-as fi zis ceva de genu “Tu! Ala doar vrea sa te ciocaneasca!”. Sigur copila are vreo 15 16 ani …dar totusi…ii o chestie care nu o poate rezolva singura? Dute fa si zii ca il vrei…Ce te tat plangi pe forumuri? Ma rog…

Alta chestie e ca copiii din ziua de azi se plang ca au o gramada de probleme. Care`s alea!? Vreti sa le stiti? a? Eu le stiu! Oai…de cand asteptam sa impartasesc gandurile mele si altora. Deci…problemele copciilor din ziua de azi sunt urmatoarele:
La baieti: Treaba cu sexu…astia fac concurs care fute mai mult. Zici ca ar fi la un maraton…Bine inteles…asta e pe langa treaba cu epilatu` pe picioare, care are scula mai mare, etc. Pentru ei astea sunt probleme care daca nu le rezolva vine apocalipsa.

La fete: Apai la fete…incepand de la bani de suc pana la cosmetice si alte minuni…totu` e o problema MARE!
Ce ii mai nasol ca nemernicii astia mici isi scriu bubele pe net. Apai eo inteleg ca vrei sa impartasesti si altora prostiile tale…da mai dao dracu. N-aveti pretini/pretine? Sau pe cineva pe care chiar intereseaza asemenea “probleme”.
Sfatul meu este: Nu va mai faceti de rusine cu tampeniile astea…tineti-le pentru voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *