Despre aere

Toate supermarketurile si-au tras aere conditionate, numai ca asta de la mine din cartier are trei tipuri de aere. Aere de vanzatoare nesimtite, aere de salam si aere conditionte.

Sa vorbim despre aerele conditionate si de conditiile de rahat din acest supermarket. In primul rand au 3 aparate de aer conditionat, niciodata nu au fost date drumu, niciodata nu a fost recoare pe timp de vara in magazin. Vanzatoarele transpira, oamenii care intra in magazin transpira si uite asa apare si al 4-lea aer. Aerul de om.

Astazi la ora 15:20 in supermarket era asa de cald ca s-a spart o punga de popcorn singura. Nu stau sa va explic acum fenomenul care s-a produs. Frigiderele sunt de multe ori oprite pe timp de vara, iar berea sau alte bauturi sunt calde. Cata lipsa de respect domnule. Lipsa de respect din partea patronului fata de vanzatoare, lipsa de respect fata de clienti si lipsa de respect fata de el insusi. Totusi, cat sa consume niste aparate de aer conditionat pe zi sau cat sa consume niste frigidere, avand in vedere ca are o vanzare de minim 100 de milioane pe zi…

Asta e Romania, iar supermarketurile de cartier nu fac nici doi bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *