Cum sa scapi de durerea de masea

Va doare o masea? Vreti sa stiti cum puteti scapa de dureri de masea? Ii simplu. Metoda a la stalqer.com functioneaza. Acum vreo 2 3 ani cand aveam bacu(nu mai stiu cat timp o trecut…) aveam doua griji. Una era sa apuc toate chefurile, si cealalta era durerea de masea.

Cum urma bacu, ce sa fac? Bani de dentist nu aveam, timp de mers la dentist nu aveam…deci? Nurofen o fost solutia! Da nu oricum…Luam unu si nu isi facea efectul. Asa ca am luat doua si am baut o bere. In 30 de minute nu aveam nici pe dracu. Ii adevarat ca eram cam high dupa alea doua pastile si o doza de bere, dar macar nu ma durea maseaua.

Si uitati asa o tinut-o stalqeru pe toata perioada bacului: 2 nurofen forte + 1 doza de bere. Nu odata…de 3 ori pe zi. :-)) Ca doara stiti…daca ai baiuri cu o masea…te doare de 3 ori pe zi. Seara ii cel mai nasol. Cred ca deaia is asa nebun de vreo 2 ani incoace…si-o facut nurofenu` efectu.

Acuma o sa ziceti unii ca banii aia care i-am dat pe nurofen si bere imi ajungeau sa merg la dentist…DA! Imi ajungeau…da mie mi frica de dentist ca la pitzipoanca de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *