Cum detectezi oamenii

Ii chiar simplu de detectat un nesimtit/nemernic/ciucalãu/ungur/tigan/etc. Ca sa pricepeti si voi, sa zicem ca merem vreo 10 la o bere. Noa, pe unii ii stii, pe altii nu. Daca vreti sa aflati de exemplu care ii ungur, ziceti in gura mare “ne invadeaza azi maine ungurii ma…”, si una doua iti dai seama care-i ungur, sau care-i jumi juma si tine de partea lui ungureasca ca mine de ultima tigara. De exemplu` tya. Daca-i zici ca-i spritz, sau ca nu pricepe ceva deaia ca-i unguroaica repede se oftica. Cu totu` ca stie ca eo numa glumesc cu ea si imi place sa o enervez.

Daca vrei sa detectezi un zgarcit, faci pe omu care vine cu ideei si zici “ba, ia hai sa punem noi toti bani si sa luam 3 lazi de bere…iesim mai bine”. Una doua o sa sara “apai eo nu pun atata…”.
Daca vrei sa detectezi tiganu…ii simplu. Asta pute in general…

Daca vrei sa detectezi un american, urli in gura mare ca esti intr-o grupare terorista. O sa sara pe tine si o sa-ti rupa gatu cu picioarele precum Xena.
Daca vrei sa detectezi un pocait, ii iei pe toti la rand si ii intrebi: “Ai facut vreodata 69?”. Ala pocait o sa-ti raspunda cu “Eu!? Cat de scarbos…”.
Daca vrei sa detectezi omu amuzant cu care poti sa bei berea, in general ii ala tacut.

PS. Articolu asta din pura plictiseala l-am scris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *