Conteaza de unde suntem?

Multi pun accent pe provenienta unei alte persoane cand vine vorba de personalitate. De ce? Niciodata nu am priceput. Ii ca si cum ar comenta un pitpalac din Bucuresti in fata unui ardelean “Pai ba…eo`s din Bucuresti! Is mai dãstãpt!”. Un cacat! Nu conteaza de unde suntem. Am dat exemplul de mai sus pentru ca l-am trait. In final bucuresteanul mi-a facut cunostiinta si cu prietenii lui si le-a zis “Ia uite ba ce ardelean misto am adus cu mine…”. Ma rog…asta-i alta poveste.

Bineinteles, cand vine vorba de oameni normali nu conteaza provenienta, dar cand vorbim de cocalari si alte specii deastea care vor conduce lumea in viitor, conteaza. Sa luam de exemplu acest mircar:

In afara de pitipoancele care intre pe mIRC pentru un asl pls, intereseaza pe cineva ca el e din Sicilia? Defapt, el impreuna cu frateso(il stiu pe frateso -ii un taran cu acte-n regula din toate punctele de vedere(la fel si ei, deci amandoi is tarani)) s-au dus acolo sa castige un ban sa-si ia beEmve si haine scumpe si dupaia sa vina in tara sa se laude ca ce mare mafiot ii el in Sicilia.

Deaia manelistii(majoritatea) is naspa…ca toti sunt Guta de la Caracal, Fernando de la Caransebes si Ion din alt sat uitat de lume. Toti pun accent pe locul unde locuiesc, pentru ce? Ca sa ce? Ca oricum nu rezolva nimic! Doar niste litere in plus. Asta-i Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *