Cand esti servit ca dracu…

…faci ce am facut eu, pentru ca asa ii normal! In ultima vreme tot mai multa lume se plange de servirea din anumite restaurante. Nu va place cum sunteti serviti? Luati atitudine!
Ati gasit un fir de par in mancare? Nu platiti! Degeaba chemati voi protectia consumatorului, ca nu rezolvati nimic. Majoritatea patronilor au tot timpul un plic cu o mica atentie pregatit. Nu va apucati voi sa faceti scandal. Vorbiti frumos cu ospatarul si ii spuneti ca voi nu platiti mancarea. Va garantez ca nu se va intampla nimic rau…

Daca nu va place cum ati fost serviti, si ospatarul s-o uitat urat la voi cand v-a servit sau a durat prea mult pana cand v-ati primit bautura, nu lasati ciubuc. Ce ii asa greu? Ciubuc-ul se lasa cand esti servit frumos. Nu esti obligat sa lasi ciubuc.

Pana in momentul de fata eu am trecut prin doua scenarii destul de urate:
1. Am comandat o pizza mica la o terasa in centrul orasului. Dupa ce am mancat jumate din ea, am vazut cum din cealalta jumatate iese un floc negru si gros, de parca era dintre picioarele unei babe batrane. Nu am platit acea pizza si nu o comentat nimeni nimic.
2. La un restaurant, am comandat un felu` 2. Furculita nu mi-a adus tipa, vreo 2 cartofi au cazut pe jos cand mi-a adus farfuria, iar cand sa platesc in loc de 1 leu rest, mi-a dat 50 de bani. Nu am rezolvat problema asta, dar am depus juramant ca o sa ma razbun fata de ospatarita respectiva si data viitoare ma duc cu monede dupa mine. Sigur dupaia o sa aiba sa-mi dea rest si bacnote.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *