Bem doar la ocazii…

Multi dintre noi bem(alcool) doar la ocazii sau doar in momente de fericire/suparare extrema. E ok, si sustin ideea asta. Problema apare cand sunt multe ocazii intr-un timp scurt. Ce faceti? Va respectati principiul si beti? Sau? Acuma eo stiu ca am zis “Deaia suntem tineri, ca sa ne imbatam ca porcii”, dar cei prea mult ii prea mult.

De exemplu eu de vreo 2 luni sunt pus intr-o situatie complicata. Totul a inceput de ziua mea! Noa, a fost ziua mea, am baut cateva beri, nu m-am imbatat ca porcul pentru ca a facut-o altcineva pentru mine. Dupa weekend-ul ala, apai tot intr-o ocazie am tinut-o. Una dintre prietenele mele cele mai vechi s-o tot gandit si razgandit. Plec in Franta, tre sa bem.

Nu mai plec in Franta, ar trebui sa bem. Zile de nastere, alte plecari in Franta, alte “nu mai plec in Franta”, iar zile de nastere, iar “Plec in Franta”. Ieri zi de nastere, azi “Plec in franta”. Saptamana viitoare e Craciunul, “Mergem la colindat…ocazie…bem!”. Intre timp poate mai pleaca careva in Franta sau se razgandeste, iar in final vine revelionul. Sper sa nu am planuri de revelion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *